ATP
O Isner έβγαλε εκτός τον Rublev

 
John Isner
John Isner © Mateo Villalba/Mutua Madrid Open
tn team Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 - 19:18

Λίγη ώρα μετά από τον Daniil Medvedev, τη Μαδρίτη αποχαιρέτησε και ο Andrey Rublev, που δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point, αλλά στο τέλος έχασε από τον John Isner!

Ο Αμερικανός "γίγαντας" επιβλήθηκε του Νο.6 του ταμπλό με 7-6 (4), 3-6, 7-6 (4) και πήρε μια μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Masters της Μαδρίτης, στα 36 του χρόνια.

Θα είναι η 3η φορά που ο Isner θα παίξει στα προημιτελικά του Madrid Open και η 17η συνολικά στην καριέρα του που θα είναι στην 8άδα ενός Masters τουρνουά - πρώτη μετά από 2 χρόνια, απ' όταν ήταν φιναλίστ στο Μαϊάμι το 2019.

O Isner δεν μπόρεσε να φτάσει σε break point σε κανένα από τα τρια σετ, όμως ήταν ο παίκτης που πανηγύρισε στο τέλος την πρόκριση, καθώς κέρδισε και τα δυο tie-break που έκριναν το 1ο και το 3ο σετ, με το ίδιο σκορ, 7-4.

Πέτυχε 29 άσους ο πολύ μεγάλος Αμερικανός server, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις βολικές γι' αυτόν συνθήκες και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του στα 3 τελευταία χρόνια, αφού από τον Μάρτιο του 2018 είχε να κερδίσει παίκτη από το Top 10.

Στα προημιτελικά της Μαδρίτης, ο Isner θα αντιμετωπίσει τον 2 φορές φιναλίστ της Μαδρίτης, Dominic Thiem, που νωρίτερα κέρδισε με 2-0 σετ τον Alex De Minaur.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots