ATP
Federer: "Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω"

 
Roger Federer
Roger Federer © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 03 Μαϊος 2021 - 21:18

Σε συνέντευξή του σε ελβετικό περιοδικό, ο Roger Federer διαβεβαίωσε πως το πάθος και η θέλησή του για να μείνει στο tour και να διεκδικήσει μεγάλους τίτλους παραμένει αμείωτο.

Ο Federer παραχώρησε μια συνέντευξη για το περιοδικό Schweizer Familie και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει τον τελευταίο χρόνο για να βρεθεί ξανά σε καλή κατάσταση και να μπορεί να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο.

"Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο του τένις μετά την εγχείρισή μου. Είμαι πολύ καιρό εκτός και προετοιμάζομαι γι' αυτό το στόχο. Όσο είμαι χαρούμενος και υγιής, θα συνεχίσω να παίζω τένις. Πολλοί ρωτούν για το πόσο θα παίζω ακόμα, αλλά πραγματικά δεν ξέρω", είπε ο Ελβετός μαέστρος, ο οποίος θα κλείσει τα 40 σε 3 μήνες.

Μετά τους δυο αγώνες που έδωσε στην Ντόχα τον περασμένο Μάρτιο, τους πρώτους του από τον Ιανουάριο του 2020, ο Federer αποφάσισε να συνεχίσει τις προπονήσεις χωρίς τουρνουά και αναμένεται να επιστρέψει στο tour ξανά σε 2 εβδομάδες, για το χωμάτινο 250άρι της Γενεύης. Αργότερα θα αγωνιστεί φυσικά στο Roland Garros, που θα ολοκληρώσει τη χωμάτινη σεζόν τις εβδομάδες 30 Μαΐου - 13 Ιουνίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots