ATP
Πιο κοντά στον τίτλο ο Djokovic (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Starsport/Serbia Open
tn team Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 - 17:44

Φτάνοντας σε ακόμα μια άνετη επικράτηση, ο Novak Djokovic πλησίασε περισσότερο τον τίτλο του Serbia Open εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά.

Όπως και στην πρεμιέρα του με τον Soon-woo Kwon, έτσι και σήμερα στα προημιτελικά, ο Novak Djokovic επικράτησε με 6-1, 6-3 του Miomir Kecmanovic και πήρε μια άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά του Serbia Open στο Βελιγράδι.

O κορυφαίος τενίστας του κόσμου κέρδισε τους 12 από τους 14 πρώτους πόντους της αναμέτρησης και προηγήθηκε με 3-0, ενώ στο 6ο game έκανε ένα ακόμα break, για το 5-1. Στο 7ο game χρειάστηκε το 5ο του set point, αλλά και να σβήσει 2 break points, για να κρατήσει το σερβίς του και να κάνει το 6-1.

Και στο 2ο σετ δεν ανησύχησε ο Nole,  οποίος έκανε break με το καλημέρα για το 2-0. Στο 7ο game με νέο break προηγήθηκε με 5-2 και μπορεί ο Kecmanovic να μείωσε προσωρινά σε 5-3, αλλά με νέο break "κλείδωσε" τη νίκη ο Djokovic στο 9ο game.

Με εξαίρεση μόνο τον αγώνα με τον Daniel Evans στο Monte-Carlo, o Djokovic παίζει αρκετά καλό τένις έως τώρα στο χώμα και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο 250άρι του Βελιγραδίου, που φιλοξενείται στις δικές του εγκαταστάσεις, το Novak Tennis Center.

Αύριο θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελικό, απέναντι σε έναν εκ των Aslan Karatsev και Gianluca Mager.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots