ATP
Πρώτος στα προημιτελικά ο Auger-Aliassime (vid)

 
Felix Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime © Barcelona Open
tn team Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 - 13:25

O Felix Auger-Aliassime κέρδισε για 2η φορά φέτος τον Denis Shapovalov και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Barcelona Open, όπου είναι πιθανό να συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Έναν πολύ καλό αγώνα έκανε στο Pista Manolo Santana της Βαρκελώνης ο Felix Auger-Aliasisme, ο οποίος επιβλήθηκε του Denis Shapovalov με 6-2, 6-3 σε 79 μόλις λεπτά και εξασφάλισε την είσοδό του στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Για 3η φορά προκρίθηκε σε έναν προημιτελικό στο tour για φέτος ο 20χρονος Καναδός, ο οποίος κέρδισε για 4η φορά τον Shapovalov σε tour-level αγώνα (4-2), 2η φέτος, μετά από το Australian Open.

Ο Auger-Aliassime δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού σήμερα, κάνοντας ένα άψογο ξεκίνημα για να προηγηθεί με 3-0 και αργότερα με 5-1. Προηγήθηκε με 3-0 και στο 2ο σετ, στο οποίο δεν κινδύνεψε σε κανένα game στο σερβίς του. Ο Shapovalov έσβησε 4 match points στο δικό του σερβίς στο 8ο game, για να μειώσει σε 5-3, όμως με love service game ολοκλήρωσε τη νίκη του στη συνέχεια ο Auger-Aliassime.

O Auger-Aliassime θα περιμένει την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Alex De Minaur, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Ο Στέφανος είναι φυσικά το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς έχει κερδίσει τον Αυστραλό 4 φορές σε ισάριθμες συναντήσεις, ενώ έχει θετικό ρεκόρ και απέναντι στον Auger-Aliassime, του οποίου προηγείται με 3-2 νίκες, έχοντας κερδίσει τα 3 τελευταία τους παιχνίδια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots