ATP
Dimitrov: "Είχα έντονο πονόδοντο"

 
Grigor Dimitrov
Grigor Dimitrov © Corrine Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 21:55

O Grigor Dimitrov εξήγησε γιατί βρέθηκε σε τόσο κακή μέρα απέναντι στον Rafael Nadal, στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

"Είχα έναν πολύ έντονο πονόδοντο τις τελευταίες 4-5 μέρες. Είχα μεγάλη μόλυνση στο δόντι μου. Ήταν δύσκολο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά, ούτε να φάω καλά. Τώρα θα ασχοληθώ μ' αυτό για να το ξεπεράσω", είπε ο Dimitrov στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου, μετά από την πολύ βαριά ήττα που υπέστη με 1-6, 1-6 από τον Nadal.

"Το υπομένω για όλη την εβδομάδα. Τώρα θα πάω κατευθείαν στον γιατρό. Είναι πολύ ατυχές συμβάν για μένα, αλλά τουλάχιστον έγινε κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να πάω κατευθείαν στον οδοντίατρο για να το λύσω", πρόσθεσε ο Βούλγαρος, που κέρδισε μόλις 26 πόντους σε ολόκληρο το ματς, έναντι 55 του Ισπανού.

Και ο Rafa αναγνώρισε πως η εμφάνιση του αντιπάλου του ήταν αυτή που ευθυνόταν κυρίως, για το γεγονός ότι είχαμε έναν τόσο μονόπλευρο αγώνα: "Έπαιζε πολύ επιθετικά αλλά χωρίς ρυθμό. Λυπάμαι για εκείνον και του εύχομαι τα καλύτερα. Έκανε πολύ κακό αγώνα. Εγώ τα πήγα καλά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό εξαιτίας της δικής του εμφάνισης και όχι της δικής μου."

Ο Nadal θα παίξει αύριο για 16η διαδοχική φορά στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters και θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots