ATP
Monte-Carlo: Ανοίγει το πρόγραμμα της Πέμπτης ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 2:28

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης θα μπει στη μάχη του 3ου γύρου του Monte-Carlo Masters o Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ αργότερα θα διεκδικήσουν την είσοδο στα προημιτελικά Novak Djokovic και Rafael Nadal. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Cristian Garin θα ανοίξει το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας του Monte-Carlo Masters στο Court Rainier III, στις 12:00 ώρα Ελλάδας, σε ζωντανή μετάδοση από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 2η συνάντηση του Στέφανου με τον Garin, τον οποίο είχε κερδίσει πέρσι στα ημιτελικά του Αμβούργου, αναζητώντας και μια μικρή ρεβάνς για την ήττα του από τον Χιλιανό στο διπλό. Ο Στέφανος θα διεκδικήσει επίσης να μπει για 1η φορά στα προημιτελικά του Monte-Carlo.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Daniel Evans, ενώ αργότερα στη μάχη του 3ου γύρου θα μπει και ο Rafael Nadal, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov, σε ένα αρκετά δυνατό τεστ για τον Ισπανό. Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ολοκληρώσει ο αγώνας του Andrey Rublev με τον Roberto Bautista Agut.

Στο Court Des Prince θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες του 3ου γύρου. Στις 12:00 ο Alejandro Davidovich Fokina θα αντιμετωπίσει τον Lucas Pouille, ενώ στη συνέχεια ο David Goffin θα παίξει με έναν εκ των Alexander Zverev και Lorenzo Sonego.

Τρίτο στη σειρά θα είναι το παιχνίδι του Fabio Fognini, υπερασπιστή του τίτλου, απέναντι στον Filip Krajinovic, ενώ τελευταίος θα είναι ο αγώνας του Casper Ruud απέναντι στον Pablo Carreno Busta.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/04):

Court Rainier III (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Stefanos Tsitsipas [4] v. Cristian Garin [16] COSMOTE SPORT 6HD
2) Novak Djokovic [1] v. Daniel Evans COSMOTE SPORT 6HD
3) Grigor Dimitrov [14] v. Rafael Nadal [3] COSMOTE SPORT 6HD
4) Andrey Rublev [6] v. Roberto Bautista Agut [9] COSMOTE SPORT 6HD

Court Des Princes (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Lucas Pouille v. Alejandro Davidovich Fokina
2) David Goffin [11] v. Sonego/Zverev [5]
3) Fabio Fognini [15] v. Filip Krajinovic
4) Casper Ruud v. Pablo Carreno Busta [12]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots