ATP
Με Garin o Τσιτσιπάς στους "16"

 
Cristian Garin
Cristian Garin © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 - 13:53

Τον Cristian Garin θα αντιμετωπίσει αύριο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για τον 3ο γύρο του Monte-Carlo Masters.

O Garin κέρδισε τον John Millman με 6-1, 6-4 σε έναν από τους πρώτους αγώνες της σημερινής ημέρας του Monte-Carlo Masters, παίζοντας πολύ καλό τένις.

Ο 24χρονος Χιλιανός, που χθες απέκλεισε τον Felix Auger-Aliassime για τον 1ο γύρο, "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Millman στο 1ο σετ, στο οποίο ο Αυστραλός δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε ένα service game του.

Στο 2ο σετ ο Garin έκανε το μοναδικό break στο 3ο game, πέρασε μπροστά με 3-1 και αφού έσβησε διπλό break point στο επόμενο game, δεν απειλήθηκε ξανά από τη γραμμή του σερβίς.

Garin και Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν για 2η φορά στο tour. Στην πρώτη τους συνάντηση, που ήταν ξανά στην αγαπημένη επιφάνεια του Χιλιανού, είχαν δώσει έναν πολύ ωραίο αγώνα, με τον Στέφανο να παίρνει τη νίκη με 7-5, 3-6, 6-4, για την ημιτελική φάση του τουρνουά του Αμβούργου το 2020.

Επίσης να θυμίζουμε πως οι δυο παίκτες θα συναντηθούν και σήμερα στο court, καθώς θα αναμετρηθούν για το διπλό, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Ο Στέφανος φυσικά παίζει με τον αδερφό του Πέτρο, ενώ ο Garin με τον Guido Pella, με το νικητήριο ζευγάρι να εξασφαλίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Monte-Carlo Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots