ATP
O Garin απέκλεισε τον Auger-Aliassime

 
O Garin απέκλεισε τον Auger-Aliassime
tn team Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 - 15:37

Δεν πήγε καλά ο πρώτος αγώνας του Felix Auger-Aliassime με τον Toni Nadal στο box του, καθώς ο Cristian Garin έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισε τον Καναδό με 2-0 σετ.

Παρότι ήταν πίσω με 2-4 πριν διακοπεί χθες το ματς από τη βροχή και σήμερα βρέθηκε πίσω και με 2-5, ο Cristian Garin πήρε τη νίκη απέναντι στον Felix Auger-Aliassime με 7-6 (3), 6-1 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters στο Μονακό.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Auger-Aliassime με τον Toni Nadal στο προπονητικό του τιμ, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε η συνεργασία τους από το Μονακό και η μεγάλη επιστροφή του θείου και πρώτου προπονητή του Rafael Nadal στο tour.

Δεν μπόρεσαν όμως να συνδυάσουν το ξεκίνημα της συνεργασίας τους και με μια νίκη, αφού ο Garin είχε διαφορετικά σχέδια και κέρδισε τα 11 από τα 13 τελευταία games του αγώνα, για να φτάσει στην πολύ καλή αυτή νίκη. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Daniel Evans, που λίγο έλειψε να "αυτοκτονήσει" απέναντι στον Dusan Lajovic, αφού έχασε match point με smash στο 2ο σετ, όμως τελικά πήρε τη νίκη με 6-3, 6-7 (11), 6-2.

Ο 24χρονος Χιλιανός, ο οποίος έχει κατακτήσει και 5 τίτλους στην καριέρα του στο χώμα, τελείωσε το παιχνίδι με 16 winners και 22 αβίαστα λάθη. Αντίθετα, ο Auger-Aliassie είχε 15 winners και τα τριπλάσια αβίαστα λάθη, δηλαδή 45!

Στον 2ο γύρο του Monte-Carlo Masters o Garin θα αντιμετωπίσει τον John Millman, που είχε κερδίσει χθες τον Ugo Humbert με 6-3, 6-3.

Ο πρόσφατος πρωταθλητής του Miami Masters, Hubert Hurkacz, κέρδισε τον Thomas Fabbiano σε ακόμα έναν αγώνα που ξεκίνησε χθες αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω της βροχής, με 6-3, 3-6, 6-3.

Τέλος, ο Salvatore Caruso κέρδισε έπειτα από μεγάλη μάχη τον Lucas Catarina με 6-7 (3), 7-6 (5), 6-3 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Andrey Rublev στο τουρνουά, ενώ ο Jeremy Chardy έκαμψε επίσης στα τρια σετ την αντίσταση του Alexander Bublik, με 6-4, 0-6, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots