ATP
Δεν θα παίξει στο χώμα ο Κύργιος

 
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 - 12:52

Ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του από όλα τα τουρνουά της φετινής χωμάτινης σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και του Roland Garros.

Ο Κύργιος δεν έχει ταξιδέψει ακόμα εκτός Αυστραλίας από τότε που ξεκίνησε η πρώτη μεγάλη έξαρση της πανδημίας και έφερε ως αποτέλεσμα τη διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων παγκοσμίως και απ' ότι φαίνεται θα μείνει στην Αυστραλία και μέχρι το καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Roland Garros κι έτσι πλέον έχει αποσύρει τη συμμετοχή του απ' όλα τα τουρνουά της χωμάτινης περιόδου για το 2021.

Η σχέση του με τη συγεκριμένη επιφάνεια δεν ήταν ποτέ η καλύτερη και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στη δράση τον Ιούνιο, στη σεζόν του γρασιδιού.

Θυμίζουμε πως οι τελευταίοι του αγώνες ήταν στο Australian Open τον Φεβρουάριο, όπου έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο και ηττήθηκε στα 5 σετ από τον Dominic Thiem. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.57 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας αγωνιστεί μόνο σε 2 τουρνουά στη Μελβούρνη τον τελευταίο χρόνο, ενώ τους τελευταίους 16 μήνες, δηλαδή τις σεζόν 2020-2021, έχει παίξει μόνο στο Ακαπούλκο, από τουρνουά που έγιναν εκτός Αυστραλίας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots