ATP
Η κλήρωση του Monte-Carlo Masters

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 - 21:45

Στο ίδιο μισό του ταμπλό βρίσκονται Στέφανος Τσιτσιπάς και Novak Djokovic, στο άλλο μισό ο 11 φορές πρωταθλητής, Rafael Nadal. Δείτε την κλήρωση του Monte-Carlo Masters.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρώτου χωμάτινου Masters για το 2021, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι στο Νο.4 του ταμπλό και να έχει από την πρεμιέρα του (στον 2ο γύρο) μια πολύ δυνατή αναμέτρηση, καθώς θα παίξει με τον νικητή του αγώνα του Lorenzo Musetti με τον Aslan Karatsev.

Στον 3ο γύρο ο Στέφανος διασταυρώνεται με το No.16 του ταμπλό, Cristian Garin, που θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Felix Auger-Aliassime από τoν 1ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Matteo Berrettini και Gael Monfils.

Στα ημιτελικά, συμπίπτουν οι δρόμοι του Στέφανου και του Novak Djokovic, που βρίσκονται αμφότεροι στην πάνω μεριά του ταμπλό. Ο Nole είναι πιθανό να παίξει στην πρεμιέρα του με τον Jannik Sinner, ενώ στους "16" διασταυρώνεται με τον Hubert Hurkacz και στους "8" με τον Alexander Zverev.

Στην κάτω μεριά του ταμπλό βρίσκεται ο Rafael Nadal, ο οποίος θα παίξει στην πρεμιέρα του με τον Adrian Mannarino ή με κάποιον qualifier και στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Grigor Dimitrov. Στα προημιτελικά ο 11 φορές πρωταθλητής διασταυρώνεται με τον Andrey Rublev και στα ημιτελικά με τους Daniil Medvedev και Diego Schwartzman.

Αναλυτικά η κλήρωση:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots