ATP
Στο τιμ του Auger-Aliassime o Toni Nadal!

 
Felix Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime Φωτογραφία: Rafa Nadal Academy
tn team Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 - 15:18

O Toni Nadal επιστρέφει στο tour ως προπονητής, καθώς θα συμπεριληφθεί στο τιμ του Felix Auger-Aliassime στο Monte-Carlo Masters.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο θείος και πρώτος προπονητής του Rafael Nadal, Toni, θα επιστρέψει ξανά στο tour από το πόστο του προπονητή, αφού έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με την ομάδα του Auger-Aliassime, δουλεύοντας με τον Frederic Fontang.

Ο Toni ξεκίνησε να δουλεύει μαζί τους αυτή την εβδομάδα στο Μονακό, όπου βρίσκεται ο νεαρός Καναδός και προετοιμάζεται για το ξεκίνημα της χωμάτινης σεζόν, που θα κάνει στο Monte-Carlo Masters. Στο τουρνουά αυτό θα είναι μαζί του και ο πολύ έμπειρος Ισπανός τεχνικός.

Οι δυο τους είχαν δουλέψει και πέρσι στην pre-season τον Δεκέμβριο, όταν ο Auger-Aliassime έκανε προετοιμασία στην Rafa Nadal Academy.

"Το να τον έχω μαζί μου εκεί ήταν πολύ θετικό και ένας από τους λόγους που πήγα στην ακαδημία τον Δεκέμβριο. Ήθελα να βιώσω την εμπειρία και να μάθω από τον Toni. Μέχρι τώρα με έχει βοηθήσει πολύ και μου έχει δώσει πολύ καλές συμβουλές. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του και η ηθική του", δήλωσε ο Auger-Aliassime.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots