ATP
Alcaraz: "Αξέχαστη εμπειρία η προπόνηση με τον Nadal"

 
Alcaraz: "Αξέχαστη εμπειρία η προπόνηση με τον Nadal"
tn team Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 - 13:14

O Carlos Alcaraz μίλησε για την προπόνηση που έκανε με τον Rafael Nadal, κάνοντας λόγο για μια εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.

Στα 17 του χρόνια, ο Alcaraz έχει ήδη κερδίσει την προσοχή των φίλων του τένις σε όλο τον κόσμο, έχοντας δείξει πως μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca, o νεαρός Ισπανός μίλησε για την προπόνηση που έκανε πρόσφατα με τον Nadal στην Αυστραλία, ξεχωρίζοντάς την ως μια εμπειρία ζωής.

"Με όποιον και να κάνεις προπόνηση είναι καλό, αλλά πάντα θα είναι πιο ξεχωριστό όταν το κάνεις με το είδωλό σου, που στην περίπτωσή μου είναι ο Rafa (Nadal). Ήταν μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία, που θα κρατήσω για πάντα", είπε ο 17χρονος.

Όσο για τα διάφορα που γράφονται κυρίως στα ισπανικά μέσα, σχετικά με το αν είναι ο επόμενος Nadal: "Δεν δίνω σημασία σε όσους έχουν τόσο υψηλές προσδοκίες για μένα και λένε ότι θα είμαι ο επόμενος Nadal. Προσπαθώ να μείνω έξω απ' αυτή τη συζήτηση. Συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου, στη δουλειά μου και στην ομάδα μου."

Αυτή την εβδομάδα ο Alcaraz βρίσκεται στη Μαρβέγια της Ισπανίας και συμμετέχει στο 250άρι Andalucia Open. Κέρδισε στον 1ο γύρο τον Nikola Milojevic με 7-6 (3), 6-3 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον κατά 22 χρόνια μεγαλύτερό του, Feliciano Lopez.

"Η εμπειρία είναι σημαντικό εφόδιο και σίγουρα αυτή τη στιγμή δεν την έχω. Έχω παίξει με πολύ πιο έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν πως να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις στο γήπεδο καλύτερα από εμένα, επειδή τις έχουν περάσει πολλές φορές."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots