ATP
Εκτός Monte-Carlo o Thiem!

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 - 21:08

Ο Dominic Thiem θα αργήσει να ξεκινήσει τη χωμάτινη του σεζόν για φέτος και θα απουσιάσει από το πρώτο χωμάτινο Masters της χρονιάς.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο φιναλίστ του Roland Garros το 2018 και το 2019, δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της φετινής χωμάτινης σεζόν, το Monte-Carlo Masters, το οποίο θα διεξαχθεί την εβδομάδα 11-18 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως ο Thiem είχε αποσύρει τη συμμετοχή του και από το Miami Open, εξηγώντας πως χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει και να είναι στο 100% του ενόψει της χωμάτινης σεζόν και κυρίως το Roland Garros, όπου σκοπεύει να δώσει το μεγαλύτερο βάρος.

Είναι ακόμα δηλωμένος για το 250άρι του Βελιγραδίου, το οποίο θα διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά το Monte-Carlo στο Novak Tennis Center. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα κάνει εκεί την πρεμιέρα του στη χωμάτινη σεζόν για φέτος.

Από το Monte-Carlo Masters θα απουσιάσουν ακόμα οι Borna Coric και John Isner, όπως έγινε γνωστό επίσης σήμερα, ενώ από μέρες έχει αποσύρει τη συμμετοχή του ο Stan Wawrinka, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο πόδι του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots