ATP
Εύκολα ο Medvedev - εκτός ο Dimitrov! (vids)

 
Εύκολα ο Medvedev - εκτός ο Dimitrov! (vids)
tn team Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - 22:19

O Daniil Medvedev είχε εύκολο έργο στην πρεμιέρα του στο Μαϊάμι, σε αντίθεση με τον Grigor Dimitrov, που αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το πρώτο Masters 1000 της χρονιάς.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ο Daniil Medvedev συνέτριψε τον Yen-hsun Lu με 6-2, 6-2 σε 56 μόλις λεπτά και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τους "32" του Miami Open.

Ο κορυφαίος παίκτης του ταμπλό, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, τελείωσε τον αγώνα με 24 winners και 13 αβίαστα λάθη. Είχε τους τριπλάσιους winners από τον αντίπαλό του (8) και σχεδόν τα μισά λάθη (25).

O Medvedev, που διεκδικεί το 4ο Masters της καριέρας του και αγωνίζεται για πρώτη φορά σε ένα 1000άρι από το Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Alexei Popyrin, που έκανε νωρίτερα σήμερα επίσης έναν πολύ καλό αγώνα και επιβλήθηκε του Reilly Opelka με 6-4, 6-2.

Πολύ νωρίς αποχαιρέτησε το τουρνουά το Νο.9 του ταμπλό, ο Grigor Dimitrov, ο οποίος γνώρισε την ήττα από έναν εμπνευσμένο Cameron Norrie, με 7-5, 7-5. Ο Βρετανός θα παίξει στην επόμενη φάση με τον Taylor Fritz, που επιβλήθηκε του Marcos Giron με 6-2, 6-2.

Εκτός και το Νο.8 του ταμπλό, ο David Goffin, ο οποίος κέρδισε μόλις 4 games από τον James Duckworth, με τον Αυστραλό να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-1. Τόσα games απώλεσε και ο Jannik Sinner, που επιβλήθηκε του Hugo Gaston με 6-2, 6-2, ενώ ο Felix Auger-Aliassime επικράτησε του Pierre-Hugues Herbert με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots