ATP
Zverev: "Νοιάζονται μόνο για τα λεφτά"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © ImagenShop - Abierto Mexicano Telcel
tn team Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 22:02

Δριμύτατη κριτική προς την ΑΤΡ άσκησε ο Alexander Zverev, που έθιξε για ακόμα μια φορά και τις αλλαγές που έγιναν στην παγκόσμια κατάταξη, τις οποίες βρίσκει άδικες.

Ο Alexander Zverev άσκησε πολύ αυστηρή κριτική στη σημερινή του συνέντευξη στο Μαϊάμι, κάνοντας παράπονα για τις συνθήκες τις οποίες υπομένουν οι παίκτες στα τουρνουά και λέγοντας πως το μόνο που ενδιαφέρει την ΑΤΡ είναι τα κέρδη και όχι οι απόψεις των παικτών.

"Το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι τα λεφτά. Οι απόψεις των παικτών δεν είναι σημαντικές γι' αυτούς. Στο Μαϊάμι είναι σα να είμαστε κλειδωμένοι σε ένα βαζάκι. Στο Ρότερνταμ, επίσης, δεν είχαμε καμία επαφή με τον έξω κόσμο", είπε χαρακτηριστικά ο Zverev.

O 23χρονος Γερμανός, πρωταθλητής την προηγούμενη εβδομάδα στο Ακαπούλκο, μίλησε και για το σύστημα βαθμολόγησης που έχει αλλάξει, κάτι που έθιξε και στο πρόσφατο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί πως από το "πάγωμα" της κατάταξης, ο Zverev δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μια θέση στην κατάταξη, μένοντας σταθερά στο Νο.7, παρόλο που προκρίθηκε στον πρώτο του Grand Slam τελικό στο US Open τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει κερδίσει 3 τίτλους έκτοτε.

"Μπορώ να στρέψω αυτή την ερώτηση σε εσάς. Πιστεύετε πως μου αξίζει να είμαι στο Νο.7 του κόσμου, με τους αγώνες που έκανα τελευταία; Δεν πιστεύετε πως θα έπρεπε να έχω κερδίσει έστω και μια θέση; Ίσως μια, δυο ή και τρεις θέσεις; Θα έπρεπε να υπάρχει κάποια κινητικότητα στην κατάταξη, έχει μείνει στάσιμη."

Στην πρεμιέρα του στο Miami Open, την οποία θα κάνει στον 2ο γύρο, ο Zverev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Carlos Alcaraz και Emil Ruusuvuori. Θυμίζουμε πως είχε αντιμετωπίσει τον Alcaraz την προηγούμενη εβδομάδα στο Ακαπούλκο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots