ATP
Εκτός Μαϊάμι και ο Murray

 
Andy Murray
Andy Murray © Henk Koster
tn team Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 17:20

Ο Andy Murray απέσυρε τη συμμετοχή του από το Miami Open, εξαιτίας νέων ενοχλήσεων που νιώθει στη βουβωνική χώρα.

Ο Murray είχε ταξιδέψει ήδη στο Μαϊάμι και εγκλιματιζόταν στις συνθήκες, όμως εδώ και λίγες μέρες νιώθει ξανά πόνο στη βουβωνική χώρα και τελικά απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή του από το πρώτο Masters της χρονιάς.

"Δεν είχα προβλήματα όσο έκανα προπονήσεις, ένιωθα καλά. Έκανα λίγη γυμναστική την Παρασκευή, επίσης κανένα πρόβλημα στη μεριά που έκανα την εγχείρηση. Την επόμενη που σηκώθηκα από το κρεβάτι δυσκολευόμουν να περπατήσω", είπε ο Murray στη Miami Herald.

"Δεν έχω ιδέα τι έγινε. Είναι ένα απ' αυτά τα φρικτά πράγματα. Κάθε μέρα παρουσίαζα βελτίωση, αλλά δεν ήταν αρκετό. Από την Παρασκευή δεν προπονήθηκα ξανά. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι ένα μέρος όπου προπονούμαι πολύ συχνά όλα αυτά τα χρόνια, είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Την τελευταία φορά που έπαιξα εδώ ήταν το 2016 και έχουν συνέβη πολλά έκτοτε.

Το 2017 είχα προβλήματα με τον αγκώνα, τα τελευταία χρόνια με το ισχίο. Πέρσι, μια μέρα πριν το προγραμματισμένο μου ταξίδι για εδώ, η πανδημία σταμάτησε το tour. Το Μαϊάμι είναι ένα μέρος που μου έχει δώσει πολλά, αλλά απλά δεν ήταν γραφτό."

Η κλήρωση του τουρνουά πραγματοποιήθηκε χθες και ο Murray θα αντιμετώπιζε στον 1ο γύρο τον Lloyd Harris. Εφόσον απέσυρε τη συμμετοχή του πριν ολοκληρωθούν τα προκριματικά, τη θέση του θα πάρει κάποιος lucky loser.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots