ATP
4η εγχείρηση στο γόνατο για τον Del Potro! (vid)

 
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tennisnews team Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 8:31

Τα νέα δεν είναι καλά για τον Juan Martin Del Potro, που ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να κάνει νέα χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του, αφού ο πόνος δεν υποχωρεί. Θα είναι η 4η εγχείρηση γονάτου για τον Αργεντινό, που δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και ακόμα δεν έχει εγκαταλείψει τον στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων.

"Βρίσκομαι στο Σικάγο και ο γιατρός Dr. Jorge Chahla με συμβούλεψε να κάνω αύριο άλλη μια εγχείρηση στο γόνατο. Δοκιμάσαμε τη συντηρητική θεραπεία, αλλά ο πόνος παραμένει εκεί. Ξέρω πως θέλω να παίξω ξανά τένις και για να μπορέσω να παίξω στους Ολυμπιακου Αγώνες, συμφώνησα να κάνω την επέμβαση το συντομότερο δυνατό", ανακοίνωσε ο Del Potro μέσα από τα social media.

"Φυσικά, οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για μένα. Όλα είναι δύσκολα μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Όμως νιώθω τη δύναμη που μου στέλνει από ψηλά. Ήρθε αυτή η μέρα που ξύπνησα και τηλεφώνησα στον γιατρό. Ήξερα πως έπρεπε να δοκιμάσω ξανά.

Ελπίζω να μπορέσω να ξεπεράσω αυτή την οδυνηρή κατάσταση. Δεν θα σταματήσω να προσπαθώ. Φυσικά, τα μηνύματα και οι καλύτερες ευχές σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, να προσέχετε."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Juan Martin del Potro (@delpotrojuan)

Κανείς δεν έχει ταλαιπωρηθεί όσο ο Del Potro από τραυματισμούς στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια, με τον 32χρονο Αργεντινό να αντιμετωπίζει αδιάκοπα πια το πρόβλημα στο γόνατο από το τέλος του 2018! Τον Ιούνιο του 2019, μια σεζόν στην οποία αγωνίστηκε ελάχιστα εξαιτίας του τραυματισμού, έδωσε και τον τελευταίο του αγώνα στο tour, στο Queen's του Λονδίνου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots