ATP
Κύργιος: "Είμαι εδώ για όλους εσάς"

 
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 15:30

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα μοιράστηκε με τους fans του ο Νικ Κύργιος, ο οποίος στέκεται στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ρατσισμό και αδυνατεί να βρει κίνητρο για να συνεχίσει.

Στην τελευταία του δημοσίευση στο Instagram, o Κύργιος αναφέρθηκε εκτενώς στο πολύ σοβαρό ζήτημα των διακρίσεων και του κοινωνικού ρατσισμού που δέχτηκε για το βάρος του.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός συνηθίζει να χρησιμοποιεί το βήμα που έχει για καλό σκοπό και αυτή τη φορά φρόντισε να εμψυχώσει τους fans του, που δυσκολεύονται να βρουν σκοπό και κίνητρα για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

"Αυτό είναι για όποιον δυσκολεύεται να βρει κίνητρα, για όποιον δυσκολεύεται να βρει σκοπό, για εκείνους που έχουν μέρες να σηκωθούν από το κρεβάτι τους. ΕΙΝΑΙ ΟΚ! Έχω βρεθεί σε μέρη για τα οποία δεν είμαι υπερήφανος, έχω ακούσει ανθρώπους να μου λένε ότι χαραμίζω το ταλέντο μου και ότι είμαι απογοήτευση. Έχω αντιμετωπίσει αηδιαστικό ρατσισμό, είχα ανθρώπους να μου λένε πως έχασαν κάθε ελπίδα για μένα. Ξέρω πως είναι όταν κανένας δεν σε καταλαβαίνει και παλεύεις με τις σκέψεις σου. Σας λέω αυτή τη στιγμή, πως όλα θα πάνε καλά. Να απολαύσετε την όμορφη ζωή που έχετε μπροστά σας και να κάνετε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους. Μη θεωρείτε δεδομένη αυτή την ευκαιρία και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν αισθάνεστε χαμένοι ή αν δεν μπορείτε να πάτε σε κανέναν. Είμαι εδώ για εσάς", έγραψε ο Κύργιος, με αφορμή μια παλιά του δήλωση από το Citi Open που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, στην οποία μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και τη μάχη που έπρεπε να δώσει με την παχυσαρκία και τον ρατσισμό. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots