ATP
Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © ImagenShop - Abierto Mexicano Telcel
tn team Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 - 5:45

O Alexander Zverev δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον ταλαντούχο Carlos Alcaraz, παίρνοντας εύκολα τη νίκη στην πρεμιέρα του στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο.

Αν και βρέθηκε πίσω με break νωρίς στον αγώνα, ο Alexander Zverev επιβλήθηκε του Carlos Alcaraz με 6-3, 6-1 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "16" καλύτερους του Abierto Mexicano.

Ο "Sascha", ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, έμεινε συγκεκριμένα πίσω με 0-2 στο ξεκίνημα του αγώνα, από τον μόλις 17χρονο Ισπανό, που πήρε wild card από τους διοργανωτές.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ωστόσο, ο Zverev κέρδισε τα 12 από τα 14 τελευταία games, για να φτάσει στη νίκη σε 84 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Laslo Djere, που επιβλήθηκε του Steve Johnson με 6-2, 6-3.

Νωρίτερα σήμερα, ο Felix Auger-Aliassime επικράτησε του Tennys Sandgren με 6-3, 7-6 (8) και προκρίθηκε επίσης στον 2ο γύρο.

Στον 2ο γύρο πέρασε και ο John Isner, ο οποίος θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά αν ο Έλληνας πρωταθλητής κερδίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης τον Benoit Paire. Ο Isner πέτυχε 17 άσους και κέρδισε σε 71 λεπτά τον Salvatore Caruso με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots