ATP
Δεν θα παίξει ούτε στο Monte-Carlo o Federer

 
Roger Federer
Roger Federer © Paul Zimmer
tn team Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 22:48

Όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, ο Roger Federer θα προσπεράσει και το δεύτερο Masters της χρονιάς - πρώτο χωμάτινο - του Monte-Carlo.

Αν και η λίστα συμμετεχόντων του Monte-Carlo Masters αναμένεται να δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες, διέρρευσε ήδη στα social media πως ο Roger Federer δεν θα βρίσκεται σε αυτή.

Ο 39χρονος Ελβετός, ο οποίος επέστρεψε στη δράση μετά από 13,5 μήνες απουσίας την προηγούμενη εβδομάδα στην Ντόχα, θυμίζουμε πως απέσυρε τη συμμετοχή του από το Ντουμπάι αυτή την εβδομάδα, ώστε να συνεχίσει να προετοιμάζεται για τους μεγάλους στόχους γι' αυτή τη χρονιά, μέσα από την προπόνηση.

Δεν είχε δηλώσει συμμετοχή ούτε στο πρώτο Masters της χρονιάς, που θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα στο Μαϊάμι, επομένως δεν θα παίξει σε κανένα από τα δυο πρώτα Masters του 2021.

Δεν είναι γενικά σίγουρο πως ο Federer θα αγωνιστεί στο χώμα φέτος, αλλά είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Δυο ακόμα Masters 1000 βρίσκονται στη χωμάτινη σεζόν, στη Μαδρίτη και στη Ρώμη, τις πρώτες δυο εβδομάδες του Μαΐου, και αποτελούν πιθανούς προορισμούς για τον Ελβετό μαέστρο.

Να σημειωθεί πως ούτε ο Denis Shapovalov θα αγωνιστεί στο Monte-Carlo Masters, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί από τις 11 έως τις 18 Απριλίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots