ATP
Στα ημιτελικά της Μασσαλίας ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Corinne Dubreuil/Open 13 Provence
tn team Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 19:25

O Daniil Medvedev επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Jannik Sinner και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Open 13 της Μασσαλίας. Εκτός ημιτελικών έμεινε ο Karen Khachanov.

Ούτε σήμερα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ο Daniil Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε του Jannik Sinner με 6-2, 6-4 σε 75 λεπτά και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Open 13.

Ο Medvedev, ο οποίος κέρδισε με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα και τον Egor Gerasimov στη χθεσινή του πρεμιέρα, πέτυχε 7 άσους και δεν έχασε καμιά φορά το σερβίς του σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Έκανε 2 συνεχόμενα break στο 1ο σετ και κέρδισε 5 σερί games, για να φτάσει πολύ γρήγορα στην κατάκτησή του με 6-2. Στο 2ο σετ είχε ένα break point από το 3ο game και τελικά έκανε το break στο 5ο game, για να μπει ξανά σε θέση οδηγού (3-2).

Αργότερα, στο 8ο game, o Ρώσος ήρθε αντιμέτωπος για πρώτη φορά με ένα break point, αλλά το έσβησε και υπερασπίστηκε το σερβίς του, για να φτάσει στο 5-3. Ευκολότερα κράτησε το σερβίς του στο 10ο game, στο οποίο "κλείδωσε" και τη νίκη.

Αύριο ο Medvedev θα διεκδικήσει την 17η πρόκρισή του σε τελικό στο tour (9-7), αντιμετωπίζοντας για τα ημιτελικά τον Matthew Ebden.

O 33χρονος Αυστραλός έκανε την έκπληξη νωρίτερα, κερδίζοντας προερχόμενος από σετ πίσω το Νο.3 του ταμπλό, Karen Khachanov, με 4-6, 6-4, 6-2. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική νίκη του Ebden στη Μασσαλία, καθώς είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά την προσπάθειά του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots