ATP
Del Potro: "Αυτή είναι η χρονιά μου!"

 
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 - 16:45

Ο Juan Martin Del Potro όχι μόνο δεν σταματάει να μάχεται για την επιστροφή του στα γήπεδα, αλλά νιώθει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια ιδανική ευκαιρία, για να αγωνιστεί ξανά.

"Αυτή είναι η χρονιά μου! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μου δίνουν την ώθηση και το κίνητρο που ήδη έχω", δήλωσε ο Del Potro αυτή την εβδομάδα στο Μπούενος Άιρες.

Ο 32χρονος Αργεντινός, δεν έχει δώσει κανέναν αγώνα από το καλοκαίρι του 2019, μετά και από νέα ρήξη που υπέστη στο γόνατό του. Έκανε δυο εγχειρήσεις από τότε και δεν κατάφερε να φέρει ξανά το σώμα του σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν σκοπεύει όμως να τα παρατήσει.

"Το γόνατο συνεχίζει να μου προκαλεί πονοκέφαλο, αλλά δεν μπορώ ακόμα να κλείσω την ιστορία μου. Νιώθω πως έχω περισσότερα να δώσω, γι' αυτό και συνεχίζω να προσπαθώ.

Κάποιες φορές είμαι το κάνω με μεγάλη ζωντάνια, ενώ κάποιες άλλες δυσκολεύομαι να οραματιστώ την επιστροφή μου, αλλά νιώθω πως κάτι μέσα μου με κάνει να συνεχίζω να παλεύω. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου όταν νιώσω πως θα είναι το σωστό και όχι εξαιτίας της υγείας μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots