ATP
Επιστροφή στις νίκες για Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev
tn team Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - 20:04

Μετά τις δυο διαδοχικές ήττες του, ο Daniil Medvedev επέστρεψε ξανά στις επιτυχίες, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Open 13.

Ο Medvedev δεν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα απέναντι στον Egor Gerasimov σήμερα, για να πάρει τη νίκη σε λίγο περισσότερο από μια ώρα, με 6-2, 6-4.

O Medvedev κέρδισε τα πρώτα 4 games της αναμέτρησης, επομένως έφτασε πολύ γρήγορα και εύκολα στην κατάκτηση του 1ου σετ με 6-2. Στο 2ο σετ έκανε και πάλι γρήγορο break για να προηγηθεί με 3-1 και φρόντισε μετά απ' αυτό να διατηρήσει τον έλεγχο και να ολοκληρώσει στο 10ο game τη νίκη του, έστω και αν χρειάστηκε 5 match points μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Λευκορώσου.

Μ' αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο 25χρονος Ρώσος, που την επόμενη εβδομάδα θα ανεβεί στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά. Θυμίζουμε πως είχε φτάσει τις 20 διαδοχικές νίκες στο tour, πριν κάνει όμως διαδοχικές ήττες, από τον Novak Djokovic στον τελικό του Australian Open και από τον Dusan Lajovic στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ.

Με τη σημερινή του νίκη μπήκε στα προημιτελικά της Μασσαλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner. Ο 19χρονος Ιταλός είχε κερδίσει από χθες τον Hugo Gaston στον 2ο γύρο, με 6-4, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots