ATP
Η επιστροφή του Federer: Η κλήρωση της Ντόχα

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: Instagram (@rogerfederer)
tn team Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 - 14:51

Ο Roger Federer αναμένεται να δώσει τον πρώτο του αγώνα μετά από 13 περίπου μήνες αυτή την εβδομάδα στην Ντόχα. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Ελβετού στο Qatar Open.

Ο Federer θα είναι στο Νο.2 του ταμπλό της διοργάνωσης, επομένως θα έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Jeremy Chardy και Daniel Evans. Σε κάθε περίπτωση, θα έχει μια πολύ δυνατή αναμέτρηση στην επιστροφή του στο tour, αφού και οι δυο παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Εφόσον προκριθεί στα προημιτελικά, ο Ελβετός έχει πιθανότερο αντίπαλο τον Borna Coric, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους Denis Shapovalov και David Goffin.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται το Νο.1 Dominic Thiem και το Νο.3 Andrey Rublev, που επίσης θα ξεκινήσουν από τον 2ο γύρο τις προσπάθειές τους. Ο Thiem θα παίξει πιθανότατα με τον ημιφιναλίστ του Australian Open, Aslan Karatsev, ενώ ο Rublev έχει πρώτο πιθανό αντίπαλο τον Richard Gasquet.

Για τη συνέχεια, ο Thiem διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Roberto Bautista Agut, που έχει στο δρόμο του πολύ μεγάλους servers να ξεπεράσει, όπως οι Reilly Opelka και Alexander Bublik, ενώ ο Rublev διασταυρώνεται με τον Stan Wawrinka στην τελική 8άδα. Φυσικά, Thiem και Rublev μπορούν να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Thiem - Bautista Agut [5]
[3] Rublev - Wawrinka [7]
[6] Goffin - Shapovalov [4]
[8] Coric - Federer [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Qatar Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots