ATP
Η κλήρωση για τους αδερφούς Τσιτσιπά στο Open 13

 
Η κλήρωση για τους αδερφούς Τσιτσιπά στο Open 13
© ABN AMRO WTT
tn team Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 - 14:08

Το Alejandro Davidovich Fokina θα αντιμετωπίσει στο ντεμπούτο του στο ATP Tour o Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον αδερφό του, Στέφανο. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του Open 13 της Μασσαλίας.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε ATP διοργάνωση την ερχόμενη εβδομάδα στη Μασσαλία, χάρη στη wild card που εξασφάλισε από το Open 13. Θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό και ταλαντούχο Ισπανό, Alejandro Davidovich Fokina, που μέχρι στιγμής στην indoor σεζόν έχει έναν προημιτελικό στο Μονπελιέ και μια συμμετοχή στη φάση των "16" του Ρότερνταμ.

Στην ίδια μεριά του ταμπλό, αλλά στην άλλη άκρη του, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι στο Νο.2 του ταμπλό και θα προκριθεί με bye στον 2ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Lucas Pouille, είτε κάποιον qualifier.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Στέφανος διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Kei Nishikori και στα ημιτελικά με τον Ugo Humbert.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται οι Daniil Medvedev και Karen Khachanov, No.1 και Νο.3 στο ταμπλό αντίστοιχα. Οι δυο τους μπορούν να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά, ενώ στα προημιτελικά ο Medvedev διασταυρώνεται με τον Jannik Sinner και ο Khachanov με τον Yoshihito Nishioka.

Αναλυτικά η κλήρωση του Open 13:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots