ATP
Ρότερνταμ: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT - Pim Waslander
tn team Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 - 4:25

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev το σημερινό απόγευμα, για μια θέση στον τελικό του Ρότερνταμ. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Τσιτσιπάς και ο Rublev θα αναμετρηθούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας στο κεντρικό court της Ahoy Arena, για 7η φορά σε επίσημο επαγγελματικό τουρνουά (οι δυο τους έχουν από 3 νίκες στο head-2-head).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά με το εξαιρετικό 9-1 νίκες, θα διεκδικήσει σήμερα τη 10η νίκη του για το 2021, καθώς και την 13η πρόκριση σε τελικό ATP διοργάνωσης, 6η σε τουρνουά της κατηγορίας ATP 500.

Ο Rublev από τη μεριά του μετράει ένα σερί 18 διαδοχικών νικών σε διοργανώσεις της σειράς ATP 500, καθώς θυμίζουμε πως είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στα 3 τελευταία 500άρια που αγωνίστηκε, το 2020, σε Αμβούργο, Αγία Πετρούπολη και Βιέννη. Στον τελικό του Αμβούργου είχε πετύχει μάλιστα την τελευταία νίκη του επί του Τσιτσιπά, που απάντησε κερδίζοντας στους δυο τελευταίους αγώνες τους τον Rublev, στο Roland Garros και στο ATP Finals.

Ο δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ του Borna Coric και του Marton Fucsovics, θα αρχίσει στις 20:30 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Ο Coric είναι ο μόνος παίκτης που δεν έχει χάσει σετ στο τουρνουά και θα διεκδικήσει την 8η πρόρκισή του σε έναν τελικό. Ο Fucsovics θα δώσει τον 6ο αγώνα του στην εβδομάδα, αφού είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του από τα προκριματικά. Θα διεκδικήσει την 3η του πρόκριση σε τελικό, 1η σε 500άρι τουρνουά και 1η μετά από 2 χρόνια.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Centre Court:
16:00 Andrey Rublev [4] v. Stefanos Tsitsipas [2] COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Borna Coric v. Marton Fucsovics [Q] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots