ATP
Τέλος το διπλό για Στέφανο και Πέτρο (vid)

 
Τέλος το διπλό για Στέφανο και Πέτρο (vid)
tn team Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 - 21:24

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα των Henri Kontinen και Edouard Roger-Vasselin, ολοκληρώνοντας στα προημιτελικά την προσπάθειά τους στο Ρότερνταμ.

Οι Kontinen και Roger-Vasselin έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και επικράτησαν των αδερφών Τσιτσιπά με 6-2, 7-6 (4), για να προκριθούν στα ημιτελικά του ABN AMRO World Tennis Tournament.


O Kontinen, πρώην Νο.1 στον κόσμο στα διπλά, και ο Roger-Vasselin, πρώην Νο.6, είχαν κερδίσει το Open Sud de France την προηγούμενη εβδομάδα στο Μονπελιέ και αυτή ήταν η 6η διαδοχική τους νίκη. Στον 1ο γύρο του Ρότερνταμ απέκλεισαν τους δυο κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης, Robert Farah και Juan Sebastian Cabal.

Με θετικές εντυπώσεις ολοκλήρωσαν το τουρνουά ο Στέφανος και ο Πέτρος, που προχθές πέτυχαν την πρώτη τους νίκη σε ATP διοργάνωση, απέναντι στους Βέλγους Sander Gille και Joran Vliegen (6-2, 6-3). Μια νίκη που θα φέρει τον Πέτρο στο Νο.400 της παγκόσμιας κατάταξης του διπλού, από το Νο.801 όπου βρίσκεται σήμερα.

Στον σημερινό αγώνα, παρόλο που βρέθηκαν πίσω με 2-6, 1-4 (double break), πάλεψαν πολύ και κατάφεραν να επιστρέψουν στο 2ο σετ, όπου κέρδισαν 4 σερί games και προηγήθηκαν με 5-4 και με 6-5! Οι έμπειροι Kontinen και Roger-Vasselin όμως έστειλαν το σετ στο tie-break και εκεί ολοκλήρωσαν την αποστολή τους, έπειτα από 1 ώρα και 20 λεπτά παιχνιδιού.


Ο Στέφανος, ο οποίος ήταν και κουρασμένος αφού λίγες ώρες πριν έδωσε μια τρίωρη μάχη με τον Karen Khachanov στο ίδιο γήπεδο, θα επιστρέψει αύριο στην Ahoy Arena, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Andrey Rublev για τα ημιτελικά του μονού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots