ATP
Ντεμπούτο σε ATP τουρνουά για τον Πέτρο Τσιτσιπά

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 - 19:38

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς πήρε μια wild card από το 250άρι της Μασσαλίας και θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα το ντεμπούτο του σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Πέτρος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους τρεις παίκτες που πήραν wild card για το κυρίως ταμπλό του Open 13 (οι άλλοι δυο είναι οι Benjamin Bonzi και Hugo Gaston) και έτσι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε κυρίως ταμπλό ATP διοργάνωσης την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Πέτρος είχε αγωνιστεί σε ακόμα ένα τουρνουά της ΑΤΡ στο παρελθόν, στο 500άρι του Ντουμπάι πέρσι, ήταν όμως για το προκριματικό ταμπλό. Τον προηγούμενο μήνα είχε πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του σε Grand Slam στα διπλά, παίζοντας μαζί με τον αδερφό του Στέφανο.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο πρωταθλητής στο Open 13 της Μασσαλίας τα δυο τελευταία χρόνια (2019, 2020) και φέτος θα διεκδικήσει τον 3ο διαδοχικό τίτλο του.

Οι δυο τους αναμένεται να παίξουν και στο διπλό της Μασσαλίας, όπως και αυτή την εβδομάδα στο Ρότερνταμ, όπου πέτυχαν και την πρώτη τους νίκη μαζί και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots