ATP
Το νέο σόου του Paire (vids)

 
Το νέο σόου του Paire (vids)
tn team Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 - 23:02

Ακόμα ένα σόου έδωσε ο Benoit Paire στη σημερινή του αναμέτρηση με τον Francisco Cerundolo. Ο Γάλλος είχε μια έντονη διαφωνία με τον διαιτητή για ένα σημάδι και αποχώρησε από το σημείο φτύνοντας το σημάδι, ενώ στο τελευταίο game παράτησε επιδεικτικά τον αγώνα, σερβίροντας ακόμα και την ώρα που το ball boy μάζευε την μπάλα!

Δεν ήταν μια καλή μέρα για τον Benoit Paire στο Μπουένος Άιρες, με τον Γάλλο να έχει πολλά νεύρα και να χάνει έναν αγώνα στον οποίο είχε προηγηθεί με σετ, απέναντι στον Francisco Cerundolo.

Στη φάση που κάνει εδώ και μερικά λεπτά το γύρο του διαδικτύου μέσα από τα social media, o Paire είχε μια διαφωνία με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Nacho Forcadell, για ένα σερβίς του Cerundolo στο 3ο game του 2ου σετ. Ο Γάλλος είχε κερδίσει το 1ο σετ και ήταν με 0-2 πίσω στο 2ο, όμως είχε διπλό break point για να επιστρέψει. Παρότι επέμενε πως το σερβίς του Αργεντινού ήταν εκτός, ο διαιτητής δεν άλλαξε την άποψή του και καταλόγισε άσο, με τον Paire να φεύγει από το σημείο φτύνοντας το σημάδι!

Στον επόμενο πόντο ο Γάλλος βρήκε τρομερή επιστροφή, τελείωσε πολύ εντυπωσιακά τον πόντο και έκανε το break, αλλά παρόλα αυτά δεν ηρέμησε καθόλου και συνέχισε να τα βάζει με τον διαιτητή.


O Cerundolo όχι μόνο ανέκτησε άμεσα το προβάδισμα με break, απέναντι σε έναν εντελώς αποδιοργανωμένο Paire, αλλά κέρδισε τα 10 από τα 13 επόμενα games και έφτασε στη νίκη με 4-6, 6-3, 6-1. Στο τελευταίο game, ο Paire έστειλε δυο φορές την μπάλα στο φιλέ και έκανε ακόμα δυο διπλά λάθη, κάνοντας απροκάλυπτα tanking. Στο match point μάλιστα έκανε το δεύτερο σερβίς του πριν ακόμα το ball boy μαζέψει την μπάλα από το πρώτο!  

Βλέποντας και ο ίδιος τα πολλά αρνητικά σχόλια που γίνονται για εκείνον τα τελευταία λεπτά στο Twitter, o Γάλλος έκανε ένα Tweet με τα χρήματα που έχει κερδίσει από το τένις, γράφοντας: "Τελικά αξίζει να είσαι χάλια."

Η ευχάριστη ιστορία του αγώνα, είναι πως ο Cerundolo προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν προημιτελικό ATP διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τον Pablo Andujar. Θυμίζουμε πως την προηγούμενο εβδομάδα, ο μικρός αδερφός του, Juan Manuel Cerundolo, κατέκτησε τον τίτλο στην Κόρδοβα της Αργεντινής, στο ντεμπούτο του στο ATP Tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots