ATP
Ρότερνταμ: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT - Pim Waslander
tn team Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 - 19:09

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ρότερνταμ απέναντι στον Karen Khachanov το μεσημέρι της Παρασκευής και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Νωρίς θα βγει αύριο στο γήπεδο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς θα πρέπει να δώσει δυο αγώνες, για τα προημιτελικά του μονού και τα προημιτελικά του διπλού.

Πρώτα θα αγωνιστεί στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, απέναντι στον Karen Khachanov για το μονό, σε έναν αγώνα που εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά, διεκδικεί και την επιστροφή του στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αργότερα, περίπου στις 17:30 με 18:00 ώρα Ελλάδας, θα μπει στη μάχη του διπλού, όπου μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά, θα αντιμετωπίσουν την πολύ καλή ομάδα των Henri Kontinen και Edouard Roger-Vasselin.

Ανάμεσα στους δυο αγώνες του Στέφανου, θα γίνει η αναμέτρηση του Andrey Rublev με τον Jeremy Chardy, από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Στέφανου στα ημιτελικά, εφόσον ο Έλληνας παίκτης προκριθεί.

Το βράδυ θα γίνουν οι άλλοι δυο προημιτελικοί, ξεκινώντας από τις 20:30, όταν και θα αρχίσει ο αγώνας του Kei Nishikori με έναν εκ των Dusan Lajovic και Borna Coric. Στη συνέχεια, ο Tommy Paul θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Marton Fucsovics και Alejandro Davidovich Fokina.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Centre Court:
14:00 Karen Khachanov v. Stefanos Tsitsipas [2] COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Jeremy Chardy [Q] v. Andrey Rublev [4] COSMOTE SPORT 6HD
17:30 Kontinen/Roger-Vasselin v. P. Tsitsipas/S. Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Lajovic/Coric v. Kei Nishikori COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Tommy Paul v. Fucsovics/Davidovich Fokina COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots