ATP
Τσιτσιπάς: "Ο Πέτρος είναι η αδερφή ψυχή μου" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ο Πέτρος είναι η αδερφή ψυχή μου" (vid)
tn team Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 - 14:52

Για ακόμα μια φορά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σημαντικότητα της οικογενειακής θαλπωρής και της αγάπης στη ζωή, αλλά και για τα συναισθήματά του όταν αγωνίζεται στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο.

"Για μένα η οικογένεια είναι σημαντική. Είναι οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι περισσότερο και οι άνθρωποι που με αγαπούν περισσότερο. Η αγάπη είναι σημαντική", είπε ο Τσιτσιπάς στον Jan Kooijman, σε μια πολύ διασκεδαστική συνέντευξη.

"O Πέτρος είναι η αδερφή ψυχή μου. Είναι τιμή μου να μοιράζομαι το court μαζί του, δε νομίζω ότι είναι τιμή του να μοιράζεται το court μαζί μου. Νιώθω μια οικειότητα και νιώθω και την αγάπη που έχουμε, όταν βρίσκομαι έξω στο γήπεδο μαζί του. Είμαστε δυο διψασμένα λιοντάρια που παλεύουμε και αγωνιζόμαστε", πρόσθεσε.

Για τον στόχο να κατακτήσει το τουρνουά του Ρότερνταμ, ο Στέφανος είπε: "Θα χρειαστεί να κάνω 5 νίκες. Δεν χρειάζεται υπερανάλυση."

Το απόγευμα της Πέμπτης (περίπου 15:30 με 16:00 ώρα Ελλάδας, COSMOTE SPORT 6HD), ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Hubert Hurkacz για μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ. Μαζί και με τον Πέτρο έχουν προκριθεί ήδη στα προημιτελικά του διπλού, όπου θα αντιμετωπίσουν αύριο τους Henri Kontinen και Edouard Roger-Vasselin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots