ATP
O Medvedev διέλυσε τη ρακέτα του και δέχτηκε point penalty (vid)

 
O Medvedev διέλυσε τη ρακέτα του και δέχτηκε point penalty (vid)
tn team Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - 15:45

O Daniil Medvedev έσπασε δυο ρακέτες στον σημερινό του αγώνα με τον Dusan Lajovic στο Ρότερνταμ, με το δεύτερο ξέσπασμά του να είναι πολύ έντονο και να τιμωρείται με point penalty, για το τελευταίο game της αναμέτρησης.

Τα πράγματα δεν πήγαιναν καθόλου καλα για τον Medvedev, που έκανε 3 διπλά λάθη στο ίδιο game, όταν σέρβιρε στο 4-4 του 2ου σετ. Όντας ήδη πίσω με σετ, η πίεση ήταν μεγάλη για τον Ρώσο, που έκανε back-to-back τα 2 τελευταία διπλά λάθη, από το 15-30. Ενδιάμεσα στα δυο double faults, δηλαδή στο 15-40, είχε διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή Arnaud Gabas για τις μπάλες.

Μετά και το νέο διπλό λάθος του, που σήμανε το break για τον Lajovic, ξέσπασε στη ρακέτα του, την οποία διέλυσε χτυπώντας δυο φορές δυνατά στο τερέν κοιτώντας τον Gabas. Δεν ήταν το πρώτο ξέσπασμά του σε ρακέτα για σήμερα και ο chair umpire δεν του χαρίστηκε, τιμωρώντας τον με point penalty και νέες διαμαρτυρίες ακολούθησαν, σε άπταιστα γαλλικά από τον Medvedev.

Στο επόμενο game o Lajovic ξεκίνησε από το 15-0, κράτησε το σερβίς του χωρίς να χάσει πόντο και ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη του επί του Ρώσου με 7-6 (4), 6-4, για τον 1ο γύρο του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots