ATP
Δεν θα παίξει στο Μαϊάμι ο Federer

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 - 19:15

O Roger Federer απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρώτο Masters 1000 της χρονιάς, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αγωνιστεί στη χωμάτινη σεζόν.

Ο Federer έχει ανακοινώσει ήδη τη συμμετοχή του σε δυο τουρνουά γι' αυτόν τον μήνα. Σε μια εβδομάδα θα πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του μετά από 13,5 περίπου  μήνες, με το 250άρι της Ντόχα. Μια εβδομάδα μετά, θα παίξει και στο 500άρι του Ντουμπάι.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, δεν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το Ντουμπάι, για το Miami Open, το πρώτο Masters της χρονιάς, το οποίο θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστεί μόνο σ' αυτά τα δυο τουρνουά πριν την έναρξη της χωμάτινης σεζόν και πιθανότατα να έχει στα πλάνα του τη συμμετοχή του σε αυτή, ενδεχομένως και για μια τελευταία φορά, πριν "κρεμάσει" τη ρακέτα του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που είναι ξεκάθαρο για τον 39χρονο Ελβετό, είναι πως το μεγάλο βάρος θα πέσει στο Wimbledon, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο US Open, ενδεχομένως και στο Roland Garros, αν τελικά αποφασίσει να παίξει στο χώμα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots