ATP
Προπονήθηκε με τη Serena o Dimitrov (vids)

 
Grigor Dimitrov & Serena Williams
Grigor Dimitrov & Serena Williams Φωτογραφίες: Tennis Photo Network
tn team Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 - 10:49

O Grigor Dimitrov και η Serena Williams προπονήθηκαν μαζί στις Ηνωμένες Πολιτείες την Κυριακή, δημοσιεύοντας αμφότεροι βίντεο στα social media.

O Dimitrov με τη Serena υπήρξαν ζευγάρι (το 2013), αλλά παρέμειναν καλοί φίλοι και μετά τον χωρισμό τους, κάτι που απέδειξαν για μια ακόμα φορά, με την κοινή προπόνηση που πραγματοποίησαν.

"Ο παρτενέρ μου στην προπόνηση είναι καλύτερος από τον δικό σου", έγραψε ο Dimitrov στο Instagram, βάζοντας και ένα emoji "GOAT" στη δημοσίευσή του, για την κάτοχο 23 Grand Slam τίτλων.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

"Απλά μια χαλαρή προπόνηση", έγραψε με τη σειρά της η Serena.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Serena Williams (@serenawilliams)

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Dimitrov προπονήθηκε με τη Serena τα τελευταία χρόνια. Το είχαν κάνει και το 2019 στο Australian Open.

Ο 29χρονος Βούλγαρος ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά και έφτασε στα προημιτελικά του Australian Open, όπου αντιμετώπισε έναν τραυματισμό και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει όντας στο 100% του τη νίκη επί του Aslan Karatsev. Σε δυο εβδομάδες θα αγωνιστεί στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο, όπου ήταν ημιφιναλίστ πέρσι και πρωταθλητής το 2014.

Η Serena έφτασε έως τα ημιτελικά του Australian Open, όπου ηττήθηκε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Naomi Osaka. Το επόμενο προγραμματισμένο της τουρνουά θα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Miami Open (22 Μαρτίου - 4 Απριλίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots