ATP
Αποσύρθηκε από το Ρότερνταμ ο Berrettini

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini
tn team Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 - 10:58

O Matteo Berrettini, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους πλάγιους κοιλιακούς από το Australian Open, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Rotterdam Open. Παρά την απουσία του Ιταλού, στο Ρότερνταμ αναμένεται να βρίσκονται 5 παίκτες από το Top 10!

Θυμίζουμε πως ο Berrettini ξεκίνησε να έχει ενοχλήσεις στους πλάγιους κοιλιακούς από το 3ο σετ της αναμέτρησης του με τον Karen Khachanov για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Κατάφερε να κερδίσει αυτό το ματς χωρίς να χρειαστεί να παίξει 4ο σετ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να αναρρώσει μέσα σε δυο μέρες και απέσυρε τη συμμετοχή του από τον αγώνα του 4ου γύρου με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Ρότερνταμ ο Ιταλός, ο οποίος χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ένας άλλος Ιταλός, ο Jannik Sinner, μπαίνει απευθείας στο κυρίως ταμπλό μετά και απ' αυτή την εξέλιξη. Αυτό σημαίνει πως οι διοργανωτές ενδέχεται να αλλάξουν την wild card με την οποία είχαν επιβραβεύσει τον Sinner.

Το 500άρι του Ρότερνταμ, το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (1-7 Μαρτίου), αναμένεται πάρα πολύ δυνατό, παρά την απουσία του Berrettini. Θα αγωνιστούν από το Top 10 οι Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Στέφανος Τσιτσιπάς, Alexander Zverev και Andrey Rublev, ενώ αναμένεται να βρίσκονται στο Ρότερνταμ και οι Denis Shapovalov, Gael Monfils, Andy Murray και Kei Nishikori!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots