ATP
Διαδηλωτές σταμάτησαν τελικό Challenger στη Χιλή (vid)

 
Διαδηλωτές σταμάτησαν τελικό Challenger στη Χιλή (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 18:25

Νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα τον τελευταίο χρόνο, μερικοί διαδηλωτές και φίλαθλοι τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Concepcion της Χιλής όμως είχαν διαφορετική άποψη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Χιλή, μια ομάδα ανθρώπων, φίλαθλοι της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Club Alianza Bellavista, βγήκαν στους δρόμους της γειτονιάς Barrio Norte της πόλης Concepcion και σταμάτησαν την κυκλοφορία, διαδηλώνοντας εξαιτίας μιας απόφασης της τοπικής αρχής, να γκρεμίσει το γήπεδο της ομάδας για να χτιστεί ένα συγκρότημα κατοικιών.

Κάποια στιγμή οι διαδηλωτές έφτασαν στα γήπεδα του Challenger του Concepcion και μπήκαν μέσα στο court την ώρα του τελικού, διακόπτοντας τον αγώνα! Όπως ήταν φυσικό, οι παίκτες και το προσωπικό αποχώρησαν προσωρινά από το γήπεδο και η ATP διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση.

Αυτό που ήθελαν πάντως οι διαδηλωτές ήταν να ακουστούν και δεν έμειναν στο γήπεδο. Ο τελικός συνεχίστηκε μερικά λεπτά αργότερα και για την ιστορία, ο 20χρονος Αργεντινός Sebastian Baez κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε Challenger, επικρατώντας του συμπατριώτη του Francisco Cerundolo με 6-3, 6-7 (5), 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots