ATP
Κύργιος: "Είμαι ανανεωμένος και ανυπομονώ να παίξω" (vid)

 
Κύργιος: "Είμαι ανανεωμένος και ανυπομονώ να παίξω" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 - 14:05

Με μεγάλη θετικότητα αντιμετωπίζει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν ένα χρόνο ο Νικ Κύργιος, ο οποίος δηλώνει ανανεωμένος και έτοιμος να βρεθεί ξανά σε ένα τουρνουά.

"Ήταν μια τρελή χρονιά η περσινή. Ήμουν πολύ τυχερός που πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου και με τους φίλους μου, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο ένα reset σε όλα. Πνευματικά νιώθω ανανεωμένος και έτοιμος να αγωνιστώ ξανά", είπε ο Κύργιος.

Όλο αυτό το διάστημα ο Κύργιος δεν ταξίδεψε εκτός Αυστραλίας, όπως και πολλοί παίκτες από τη χώρα, με αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον Φεβρουάριο. Παρόλα αυτά, είχε μια καλή προετοιμασία, όπως υποστήριξε.

"Ήμουν αρκετά τυχερός, γιατί ήρθε στην Καμπέρα τον προηγούμενο μήνα ο Jordan Thompson, οπότε προπονηθήκαμε μαζί. Πνευματικά ένιωσα πως όλα ήταν σωστά και ήθελα να παίξω, νιώθω ανανεωμένος."

Στον πρώτο του αγώνα για το 2021, αλλά και τον πρώτο μετά από 11 περίπου μήνες, ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Alexandre Muller, για το Murray River Open στη Μελβούρνη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι στο tour. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω εκεί έξω για να παίξω. Θα δούμε πως θα πάει. Ελπίζω να μπορέσω να έχω κάποια καλά αποτελέσματα. Όλοι μας πλέουμε σε θολά νερά. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι σε καλή κατάσταση και ποιος όχι. Θα προσπαθήσω να το πάρω μέρα με τη μέρα και να περάσω όσο πιο καλά γίνεται."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots