ATP
Έκανε έκπληξη στο κοινό ο Nole: "Δεν μπορούσα να μην παίξω" (vid)

 
Έκανε έκπληξη στο κοινό ο Nole: "Δεν μπορούσα να μην παίξω" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 - 12:05

O Novak Djokovic αρχικά απέσυρε τη συμμετοχή του από το σημερινό τουρνουά επίδειξης της Αδελαΐδας, προκαλώντας ανησυχία στους φίλους του τένις, όμως τελικά εμφανίστηκε στο γήπεδο και έπαιξε ένα σετ, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους αρκετούς φιλάθλους που ήταν στις κερκίδες.

Περίπου 4.000 φίλαθλοι βρισκόντουσαν στο γήπεδο της Αδελαΐδας, γνωρίζοντας πως ο Novak Djokovic δεν θα έβγαινε στο court, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές είχε κάποιες ενοχλητικές φουσκάλες στην παλάμη του δεξιού του χεριού και δεν μπορούσε να συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο τουρνουά επίδειξης A Day At The Drive, το οποίο σηματοδότησε την έναρξη της αυστραλιανής σεζόν για το 2021.

Ο Filip Krajinovic τον αντικατέστησε και κέρδισε το 1ο σετ από τον Jannik Sinner με 6-3. Μετά απ' αυτό, ο Novak Djokovic βγήκε στο γήπεδο μέσα σε τεράστια αποθέωση, καθώς δεν κρατήθηκε να μείνει εκτός!

"Μετάνιωσα που δεν βγήκα από την αρχή στο court. Έπρεπε να το κανονίσω με έναν φυσιοθεραπευτή, επειδή δεν ένιωθα πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει το χέρι μου βγαίνοντας από την καραντίνα", είπε ο Djokovic, ο οποίος κέρδισε το σετ που έπαιξε με τον Sinner με 6-3.

"Με το ATP Cup και το Australian Open να πλησιάζουν, δεν ήθελα να πάρω το ρίσκο, όμως τα συναισθήματα ήταν τόσο δυνατά που τελικά έπρεπε να παίξω! Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και φτιάξατε τη μέρα μας. Δεν έχω παίξει μπροστά σε τόσους ανθρώπους εδώ και 12 μήνες, η καραντίνα άξιζε, γιατί εσείς την κάνατε πολύ ξεχωριστή για μας", πρόσθεσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots