ATP
Επιστρέφει σε Challenger o Murray

 
Andy Murray
Andy Murray Φωτογραφία: Darren Carroll / USTA
tennisnews team Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 - 22:59

Μετά την απόρριψη της αυστραλιανής κυβέρνησης να κάνει μια εξαίρεση για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Μελβούρνη, ο Andy Murray επέλεξε να ξεκινήσει τη σεζόν του σε τουρνουά Challenger της Ιταλίας.

Ο Murray, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο Challenger Tour και όταν επέστρεψε από την κρίσιμη εγχείριση που έκανε για το ισχίο του τον τον Αύγουστο του 2019, παίζοντας σε ένα Challenger της Μαγιόρκας, επέλεξε το Challenger της ιταλικής Μπιέλλα για να ξεκινήσει τη σεζόν του το 2021.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος Βρετανός είχε βγει θετικός στο τεστ Covid-19 λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο του ταξίδι για τη Μελβούρνη και έτσι δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στην Αυστραλία και να αξιοποιήσει τη wild card που είχε για το Australian Open.

Προσπάθησε να διαπραγματευτεί για να ταξιδέψει αργότερα από τους υπόλοιπους και να μη χάσει το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, όμως η αυστραλιανή κυβέρνηση ήταν αμείλικτη και δεν έκανε εξαιρέσεις για κανέναν.

Γι' αυτό και ο 5 φορές φιναλίστ στο Australian Open, επέλεξε να ξεκινήσει τη σεζόν του από το συγκεκριμένο τουρνουά της Ιταλίας, που ανήκει στη δυνατότερη κατηγορία των Challenger τουρνουά και θα γίνει σε indoor γήπεδα, την εβδομάδα 15-21 Φεβρουαρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots