ATP
Επιστρέφει στο Ρότερνταμ μετά από 12 χρόνια ο Rafa

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Instagram (@rafanadalacademy)
tennisnews team Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 - 11:31

O Rafael Nadal αναμένεται να αγωνιστεί στο τουρνουά του Ρότερνταμ, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση.

To 500άρι του Ρότερνταμ είναι κάθε χρόνο μια από τις δυνατότερες indoor διοργανώσεις στο ATP Tour, αλλά φέτος θα έχει και μια έκπληξη για τους fans, καθώς ανακοίνωσε πως αναμένεται να επιστρέψει ο Nadal, μετά από 12 χρόνια.

O κάτοχος 20 Grand Slam είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Ρότερνταμ το 2009, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Andy Murray. Μόνο άλλη μια φορά είχε παίξει στο ολλανδικό τουρνουά, την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2008, χωρίς να προκριθεί στα προημιτελικά.

Μέχρι στιγμής για το τουρνουά του Ρότερνταμ έχουν ανακοινωθεί οι συμμετοχές των Nadal, Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Stan Wawrinka, Gael Monfils, Roberto Bautista Agut και David Goffin, ενώ σίγουρα οι διοργανωτές θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προσελκύσουν και τον Roger Federer, που αν είναι έτοιμος από τις αρχές του Μαρτίου είναι πιθανό να επιλέξει το Ρότερνταμ, ένα από τα αγαπημένα του τουρνουά, για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots