ATP
Τσιτσιπάς: "Το 2021 θα έχουμε νέο Νο.1" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 22:41

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Dominic Thiem, o Daniil Medvedev και άλλοι, έκαναν τις προβλέψεις τους για το τι μπορεί να δούμε το 2021 στο κόσμο του τένις.

Στο κλείσιμο του βίντεο, ο Τσιτσιπάς παρουσίασε λακωνικά τη δική του εκτίμηση: "Πιστεύω πραγματικά πως το 2021 θα δούμε ένα νέο Νο.1."

Νωρίτερα, o Diego Schwartzman είχε πει ότι θα δούμε έναν νέο πρωταθλητή σε Grand Slam, ονομάζοντας συγκεκριμένα τους Στέφανο Τσιτσιπά, Alexander Zverev και Daniil Medvedev, ως βασικότερους υποψήφιους για να το καταφέρουν.

Ο Alexander Zverev, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι την προηγούμενη χρονιά είχε προβλέψει σωστά ότι θα υπήρχε νέος πρωταθλητής σε Grand Slam, είπε ότι το 2021 περιμένει ακόμα πιο δυνατούς τους νέους παίκτες στα μεγάλα τουρνουά και πιο συγκεκριμένα ότι μπορεί να έχουμε έναν νέο πρωταθλητή σε Masters 1000 τουρνουά, όπως ο Denis Shapovalov ή ακόμα και ο νεότερος -μόλις 19 ετών- Jannik Sinner.

Την ίδια πετυχημένη πρόβλεψη για το 2020 είχε κάνει και ο Dominic Thiem, ο οποίος ήταν ο νέος πρωταθλητής σε major, στο US Open. Ο Αυστριακός για τη νέα χρονιά είπε πως πάλι θα έχουμε έναν καινούργιο πρωταθλητή σε Slam.

Τέλος, για τον Jannik Sinner μίλησε και ο Daniil Medvedev, που πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο παίκτης με τη μεγαλύτερη βελτίωση στη σεζόν, παρομοιάζοντάς τον με τον Andrey Rublev και τη χρονιά που έκανε το 2020.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots