ATP
Στη Μαρβέγια ο Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Novak Tennis Center
tennisnews team Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 - 12:31

Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βελιγράδι, ο Novak Djokovic μεταφέρθηκε στο δεύτερο σπίτι του, στη Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου προετοιμάζεται πια σε συνθήκες outdoor ενόψει Australian Open.

O Djokovic, ο οποίος πέρασε αρκετούς μήνες στη Μαρβέγια τον τελευταίο χρόνο, περνώντας εκεί το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας, επέστρεψε στο δεύτερο σπίτι του για να συνεχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου προπονείται σε εξωτερικά γήπεδα στο Puente Romano Tennis Club, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στις εγκαταστάσεις του στο Βελιγράδι, όπου ξεκίνησε την preseason του.

Κάτι λιγότερο από 2 εβδομάδες έμεινε για το μεγάλο ταξίδι όλων των παικτών προς τη Μελβούρνη, όπου θα μείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, πριν αγωνιστούν στα τουρνουά της Αυστραλίας.

Ο Nole αναμένεται να αγωνιστεί στο ATP Cup (1-5 Φεβρουαρίου), όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της Σερβίας το 2020, και φυσικά στο Australian Open (8-21 Φεβρουαρίου), όπου θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο του και 18ο συνολικά σε Grand Slam διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots