ATP
Η πολύ γλυκιά χειρονομία του Federer (vid)

 
Η πολύ γλυκιά χειρονομία του Federer (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 12:54

Μια πολύ όμορφη και γλυκιά χειρονομία έκανε ο Roger Federer, ο οποίος έκανε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο σε μια θαυμάστρια, για τα 100ά γενέθλιά της!

Η Maria-Louisa De Belder από το Βέλγιο, έγινε 100 ετών τα Χριστούγεννα και έλαβε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο από τον Roger Federer, που της έφτιαξε τη μέρα!  

Η αιωνόβια κυρία De Belder παρακολουθούσε όλους τους αγώνες του Federer από το σπίτι της και τα εγγόνια της προσπάθησαν να την φέρουν σε επαφή με τον Ελβετό μαέστρο, όσο δύσκολο και αν φαντάζει κάτι τέτοιο. Επιχείρησαν να τον προσεγγίσουν μέσα από τις σελίδες του στα social media και μέσα από την ελβετική ομοσπονδία αντισφαίρισης, όμως οι προσπάθειές τους δεν καρποφόρησαν.

Ώσπου την ιστορία έμαθε η βελγική εφημερίδα Nieuwsblad, που είχε περισσότερη τύχη και κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα του Roger, Robert Federer. Εκείνος διαβεβαίωσε την εφημερίδα πως θα μιλήσει με τον Roger και θα φροντίσει να στείλει στην De Belder μια κάρτα με προσωπική αφιέρωση για τα γενέθλιά της. Τήρησε την υπόσχεσή του και η θαυμάστρια του Ελβετού μαέστρου ήταν κατενθουσιασμένη όταν έλαβε αυτή την κάρτα.

"Στ' αλήθεια μου έφτιαξε τη μέρα, επειδή είμαι αρκετά μοναχική. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγραψε αυτή την κάρτα μόνο για μένα. Ξέρετε, είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου σε ένα tennis club. Αυτό το άθλημα μου έχει δώσει πολλές όμορφες στιγμές", είπε η 100χρονη De Belder, που έφτιαξε και τη δική μας μέρα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots