ATP
Σε αναζήτηση ημ/νίας το Indian Wells

 
Centre Court, Indian Wells Tennis Garden
Centre Court, Indian Wells Tennis Garden Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 - 18:55

Το Masters του Indian Wells, το τουρνουά που άνοιξε πέρσι τον "χορό" των αναβολών, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε τον Μάρτιο του 2021, με τους διοργανωτές να ψάχνουν νέες ημερομηνίες για αυτή τη χρονιά.

H ATP ανακοίνωσε το πρόγραμμα της νέας σεζόν για το πρώτο τέταρτο του 2021, δηλαδή τους πρώτους τρεις μήνες (Ιανουάριος-Μάρτιος) και η μεγαλύτερη απώλεια γι' αυτό το κομμάτι είναι αναμφίβολα η αναβολή του Indian Wells, κάτι που φημολογούταν από τον προηγούμενο μήνα.

To Masters της Καλιφόρνιας, ήταν το πρώτο τουρνουά που αναβλήθηκε - και αργότερα ακυρώθηκε - το 2020, όταν ξεκίνησε η εξάμηνη αναστολή του tour, λόγω του πρώτου κύματος του κορωνοϊού. Αναβλήθηκε και για το 2021, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, όπως ήταν προγραμματισμένο, με τους διοργανωτές πάντως να είναι αισιόδοξοι πως θα βρεθεί λύση και το τουρνουά θα μπορέσει να γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η ανακοίνωση του BNP Paribas Open:

"To BNP Paribas Open δεν θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 21 Μαρτίου 2021, όπως είχε προγραμματιστεί κανονικά. Το τουρνουά δουλεύει μαζί με την ATP και τη WTA, αλλά και με τον χορηγό ονόματος, BNP Paribas, ώστε να επιβεβαιώσει νέες ημερομηνίες για τη φετινή διοργάνωση. Θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες στο κοντινό μέλλον. Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από τις συμβουλές της πολιτείας και των τοπικών υγειονομικών αρχών, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη του τουρνουά, Larry Ellison."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots