ATP
Όταν ο Στεφ... έχασε τον Πέτρο! (vid)

 
Όταν ο Στεφ... έχασε τον Πέτρο! (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 - 3:41

Στο πρώτο του vlog μετά από 6 μήνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κινηματογράφησε τα διαφορετικά του Χριστούγεννα στο Ντουμπάι, αποκάλυψε μια αστεία ιστορία από τα παιδικά του χρόνια και έκλεισε με έναν μεγάλο διαγωνισμό για το iPhone 12 Pro!

Με την πανδημία να έχει αλλάξει όλα τα δεδομένα, κάτι διαφορετικό σ' αυτή τη χρονιά ήταν και η περιορισμένη δραστηριότητα του Στέφανου Τσιτσιπά στο YouTube. Χρειάστηκε να περιμένουν 6 ολόκληρους μήνες οι συνδρομητές του Στέφανου, από τον περασμένο Ιούνιο, όταν είχε κάνει το τελευταίο του vlog στο Monte-Carlo.


Στο πρώτo του vlog μετά από καιρό, ο Στέφανος είχε και διαφορετικό intro, παρουσιάζοντας το νέο του λογότυπο.

Αυτή τη φορά ο Στέφανος κινηματογράφησε την ημέρα των Χριστουγέννων, που την πέρασε στο Ντουμπάι, όπου βρίσκεται για την προετοιμασία του για το 2021. Δεν ήταν και τα πιο συνηθισμένα Χριστούγεννα, αφού έχοντας ρεπό από την προπόνηση, βγήκε με τη φίλη του Anastasia για φαγητό και ψώνια, ενώ αργότερα έκαναν και indoor skydiving. Στα μέσα του vlog, o Στέφανος διηγήθηκε και μια άγνωστη ιστορία από τα παιδικά του χρόνια, όταν έχασε τον Πέτρο στην παραλία και μετά τον έψαχναν με τους γονείς του για 2 ώρες!

"Θυμάμαι μια φορά που είχα την ευθύνη του Πέτρου, ο πατέρας μου και η μητέρα μου μου ανέθεσαν να τον προσέχω, ήμασταν στην παραλία. Μετά από 15 λεπτά που τον πρόσεχα, τον έχασα! Έχασα κάθε ίχνος του! Άρχισα να κλαίω γιατί νόμιζα ότι κάποιος τον πήρε και πως δεν θα είχα πια αδερφό. Ήταν μια τραγωδία. Τον βρήκαμε μετά από 2 ώρες, είχε κρυφτεί σε μια γωνιά και έπαιζε με άλλα παιδιά."

Όπως ενημέρωσε στο τέλος του βίντεο, ο Στέφανος τρέχει και έναν διαγωνισμό, με τον τυχερό νικητή να κερδίζει το ολοκαίνουργιο iPhone 12 Pro, χωρίς μάλιστα να είναι χορηγούμενο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots