ATP
To μήνυμα του Nadal για τις γιορτές (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 - 15:02

O Rafael Nadal βιντεοσκόπησε ένα μήνυμα για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος μέσα από την ακαδημία του.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων αποχαιρέτησε το 2020, ένα έτος που κανείς δεν θα θέλει να θυμάται όπως τόνισε χαρακτηριστικά, περιμένοντας με αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Επίσης έστειλε την υποστήριξή του σε όσους "χτύπησε" πιο άμεσα η πανδημία, παίρνοντας κοντινά τους πρόσωπα.

"Γεια σε όλους, θα ήθελα να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και όλα τα καλύτερα για το 2021 από την ακαδημία. Αποχαιρετούμε ένα έτος που αναμφίβολα θέλουμε να ξεχάσουμε, ίσως το πιο περίεργο έτος που έχουμε ζήσει, τουλάχιστον που έχω ζήσει εγώ απ' όσο θυμάμαι. Θέλω να στείλω τη στήριξή μου και τα συλλυπητήρια σε όλους τους ανθρώπους που έχασαν κάποιον αγαπημένο. Ας ελπίσουμε πως τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σιγά-σιγά.

Το 2020 είναι μια ξεχωριστή χρονιά επειδή συμπληρώνουμε 10 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος. Πολλά πρότζεκτ που είχα στο μυαλό μου έχουν αναβληθεί, αλλά ας ελπίσουμε πως το 2021 τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ότι το εμβόλιο θα φτάσει στα περισσότερα νοικοκυριά, θα επιστρέψουμε στις ζωές μας όπως τις ξέραμε και το ίδρυμα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να στηρίζει περισσότερα παιδιά που έχουν ανάγκη αυτές τις ευκαιρίες για το μέλλον.

Δεν θα πω περισσότερα. Σας εύχομαι τα καλύτερα. Να συμπεριφερθούμε με υπευθυνότητα γιατί είναι μια ευαίσθητη στιγμή χωρίς αμφιβολία, εξαρτάται και από εμάς αν τα πράγματα θα χειροτερέψουν και είναι ήδη αρκετά άσχημα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους και πολλή δύναμη σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots