ATP
Nadal: "Σημαίνει πολλά για μένα αυτό το βραβείο" (vid)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal
tennisnews team Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 11:29

Ο Rafael Nadal παρέλαβε το βραβείο του από την ATP και ευχαρίστησε τους παίκτες του tour που τον ψήφισαν, τονίζοντας για μια ακόμα φορά πως για εκείνον είναι πιο σημαντικό να τον θυμούνται για τον χαρακτήρα του και όχι για τις αγωνιστικές του επιτυχίες.

"Σημαίνει πολλά για μένα να έχω αυτό το τρόπαιο ξανά στα χέρια μου, το Stefan Edberg Sportsmanship Award. Είναι πολύ σημαντικό τρόπαιο για μένα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στο tour που πιστεύουν ότι είμαι ο κατάλληλος για να πάρω αυτό το βραβείο.

Όταν με ρωτάνε πως θα ήθελα να με θυμούνται, πάντα απαντούσα ότι θα ήθελα να με θυμούνται περισσότερο ως ένα καλό άτομο και όχι ως τενίστα. Γι' αυτό αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά. Οι άνθρωποι που ψηφίζουν γι' αυτό είστε εσείς, οι παίκτες, και γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ, θα βάλω αυτό το τρόπαιο δίπλα στα άλλα, σ' αυτό το πολύ ξεχωριστό μέρος εδώ στο μουσείο μου στην ακαδημία. Ευχαριστώ πολύ και καλά Χριστούγεννα σε όλους!"

Ο Nadal κέρδισε το βραβείο για την ευγενή άμιλλα, "Stefan Edberg Sportsmanship Award", για 3η διαδοχική χρονιά και 4η συνολικά στην καριέρα του, μετά από το 2010, το 2018, το 2019 και το 2020.

Δείτε αναλυτικά τους υπόλοιπους νικητές των 2020 ATP Awards

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots