ATP
"O Murray και ο Zverev θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα"

 
Jez Green & Alexander Zverev
Jez Green & Alexander Zverev
tennisnews team Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - 19:18

O Jez Green μίλησε για τον τρόπο που δουλεύουν οι κορυφαίοι αθλητές του τένις μέσα από την εμπειρία του με τους Andy Murray και Alexander Zverev, καθώς και για το πόσο διαφορετικοί ήταν στη δουλειά.

Μιλώντας στο podcast "Control the Controllables", o fitness coach Jez Green, γνωστότερος για την μακροχρόνια συνεργασία του με τους Andy Murray και Alexander Zverev, αναφέρθηκε στο πόσο διαφορετικοί ήταν στη διαχείριση αυτοί οι δυο παίκτες, αλλά και στην πολύ επαγγελματική συμπεριφορά τους, σε μια κοινή προσέγγιση που έχουν για τη δουλειά.

"Κάνουν ερωτήσεις για όλα, θέλουν να μαθαίνουν λεπτομέρειες για κάθε άσκηση που κάνουν, ο Andy ρωτούσε περισσότερο. Δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις εύκολα, πρέπει να ξέρεις καλά τη δουλειά σου και να τους εξηγείς αναλυτικά για ποιο λόγο κάνουν το οτιδήποτε.

Αλλά την ίδια στιγμή, υπάρχει και η προφανής διαφορά ότι ο Sascha είναι 6'6'' (1,98μ.) και ο Andy 6'2'' (1,90μ.) και ότι ο Andy έχει πάρα πολύ δυνατά πόδια, είναι σχεδόν ποδοσφαιρικά τα πόδια του Andy, οπότε δυναμώνουν πολύ γρήγορα. Ο Sascha έχει πιο μακριά πόδια και θα πάρει περισσότερο χρόνο. Έδωσα στον εαυτό μου ένα περιθώριο 2-3 χρόνων για να διαμορφώσω τον Andy, μαζί με τον Matt Little. Στον Sascha έδωσα 5 χρόνια."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SotoTennis Academy (@sototennis)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots