ATP
Νέα δωρεά του Nole σε νοσοκομείο της Σερβίας

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Novak Djokovic Foundation
tennisnews team Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - 10:54

Για μια ακόμα φορά ο Novak Djokovic δείχνει το ενδιαφέρον του στην τοπική κοινότητα, πραγματοποιώντας μια νέα δωρεά σε νοσοκομείο της Σερβίας, ενισχύοντας τον αγώνα ενάντια στην πανδημία.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή στη Σερβία, εξαιτίας του σαρωτικού δεύτερου κύματος του Covid-19, o Novak Djokovic δώρισε μια καινούργια μηχανή αξονικής τομογραφίας στο University Hospital Center Dr Dragisa Misovic του Βελιγραδίου.

Ο κάτοχος 17 Grand Slam, είναι συνεχώς δίπλα στην τοπική κοινότητα, πραγματοποιώντας συχνά πυκνά τέτοιες κινήσεις μέσα από το ίδρυμά του, Novak Djokovic Foundation, που αυτή τη χρονιά προφανώς επικεντρώθηκε περισσότερο σε δωρεές υγειονομικού υλικού για νοσοκομεία.

"Το σύστημα υγείας όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Είναι απαραίτητο λοιπόν να ενωθούμε και να στηρίξουμε τους ανθρώπους αυτούς. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη δουλειά τους σε αυτές τις εξαιρετικές περιστάσεις. Αγωνίζονται για όλους μας, για σχεδόν 10 μήνες πια", είπε ο Djokovic.

Με τη δωρεά αυτή, η κλινική θα είναι σε θέση να παρέχει ταχύτερη διάγνωση σε πολλούς ασθενείς και να ομαλοποιήσει τη διαδικασία νοσηλείας. Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, επισκέφτηκε την κλινική μαζί με τον πατέρα του, Srdjan Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots