ATP
Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα καπέλα RF!

 
RF Caps
RF Caps Φωτογραφία: Uniqlo
tennisnews team Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 - 13:16

H UNIQLO υποτίμησε απ' ότι φαίνεται τη ζήτηση που θα είχαν τα νέα καπέλα Roger Federer, τα οποία εξαντλήθηκαν σε όλες τις χώρες λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία τους!

Ο Federer κέρδισε τη δικαστική του διαμάχη με τη Nike και πήρε πίσω τα δικαιώματα του εμβληματικού του logo RF τον περασμένο Μάρτιο και πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ενθουσιασμένος πως θα κυκλοφορήσουν και πάλι RF καπέλα, από τη UNIQLO.

Περίπου 2,5 χρόνια χρειάστηκε να περιμένουν οι θαυμαστές του πολύ μεγάλου Ελβετού τενίστα, με το RF καπέλο της UNIQLO να είναι και επίσημα στην αγορά την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου.

Το καπέλο ήταν διαθέσιμο στα ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας σε Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Δανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Κίνα, Ηνωμένες Πολιτείες, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες, Αυστραλία και Καναδά, εξαντλήθηκε όμως την ίδια μέρα, μέσα σε ώρες!

"Εξαιτίας πρωτοφανούς ζήτησης, η συλλογή RF Cap έχει εξαντληθεί", αναφέρεται στη σχετική σελίδα της UNIQLO για τη συλλογή.

Μετά από τέτοια ζήτηση, αναμένεται προφανώς και μια δεύτερη παρτίδα, όπως φυσικά αναμένεται να εξαντληθεί και αυτή εξίσου γρήγορα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots